Użytkownik:
Hasło:
Dzisiejsza aktywność      Użytkownicy      Register      Login      Czas : May 18, 2012 14:55:14
 Gry browserowe - Strona 1 z 1 Skocz do:
Jul 21, 2010 22:54:13  #1
Dołaczył: July 2010
Serail
Registered
 Serail
Gry browserowe

No właśnie. Gry przeglądarkowe, tzw. "browserówki" są niewątpliwie niesamowicie popularne, m.in. dzięki temu, że nie wymagają od nas zbyt wiele czasu. Zazwyczaj robimy, co mamy do zrobienia w kilka, kilkanaście minut i na drugi dzień zbieramy plony naszych działań. Zatem można je nazywać grami casualowymi. Gracie w nie? Jeśli tak, to podajcie tytuły owych produkcji i opiszcie krótko, co jest w nich takiego niezwykłego.

Ja osobiście kiedyś grałem w Polityczne Gierki, jednak ze względu na to, że niektórzy gracze zaczęli wymiatać w takim stopniu, że nie miało się szans na realne zaistnienie w grze oraz należało logować się co kilka/kilkanaście godzin, by nie stracić swej pozycji skutecznie mnie do tej produkcji zniechęciło. Obecnie zaś gram w facebookową Mafia Wars. Jak mówi sam tytuł - wojny mafijne. ^^ Regularnie rozwijane, wielomilionowa społeczność graczy, ciekawe wykonanie i całkiem wysoka grywalność, to jest to, czym cechuje się MW.
Feb 20, 2011 12:50:04  #2
Dołaczył: February 2011
rob80
Registered
 rob80
Re: Gry browserowe

Jeśli grasz w mafijną grę na przeglądarce to może ta gar cię  równierz za interesuję.

Zapraszam do nowej gry via www. http://www.worldbeyondlaw.pl

Jako gracz wcielamy się w postać przestępcy który

żeby przetrwać musi wtopić się między innych przestępców.

Na początku jako żółtodziób uczymy się zasad przetrwania

w świecie przestępczym. W miarę naszego rozwoju zaczynamy

zyskiwać szacunek w świecie przestępczym. Awansujemy na

gangstera z czasem możemy założyć własną rodzinę mafijną.

Gra naprawdę jest bardzo dobrze rozbudowana. Niedawno

rozpoczęła się nowa rozgrywka, każdy może spróbować swoich szans.

Pozdrawiam i zapraszam.

Ostatno edytowany przez rob80 w 2011-02-20 12:50:47.

Apr 12, 2011 16:33:44  #3
Dołaczył: April 2011
gladiator
Registered
 gladiator
Re: Gry browserowe

Quote: przez rob80 on 2011-02-20 12:50:04
Na facebooku też grywałem, a co do moich ulubionych gier to przedewszystkim travian i runesofmagic, jak bylem młodszy grałem też na margonem: w miare prosta gierka, wybierasz sobie którą chcesz być, a potem przechodzisz przez kolejne poziomy, dokupujać sobie podrodze dodatkowe uzbrojenie, ewentulanie uzyskując je przez walke z innymi graczami